Màgic interactiu infantil

En dues ocasions hem realitzat tallers per a criatures amb aquest curiós enginy. Hem proposat un joc en el qual interactuen amb música, objectes i vídeos. Partint del principi que els objectes que contenen un mínim d’aigua son conductors d’electricitat, s’han ideat activitats que connecten objectes quotidians amb el que passa en una pantalla o projecció.

En l’activitat Verdi i altres colors, realitzada en motiu del bicentenari de Giuseppe Verdi, es donaven a conèixer tres òperes de Verdi separades en tres pistes (veus, baixos i aguts) que es podien activar individualment tocant ‘plastilina’ i fruites.

Anteriorment, el desembre de 2012, vam realitzar una activitat amb diverses instal·lacions en l’acte La ciutat digital a l’edifici MediaTIC de Barcelona. Durant la jornada, alumnes de 15 escoles van participar en jocs diversos: fer percussió amb peces de fruita, jugar als videojocs amb botons de platilina, tocar les notes d’un piano amb els cossos dels companys de classe, jugar al simon desplaçant-nos en l’espai, etc.